Akvarium je ruská rocková skupina založená v roce 1972 v Leningradě Borisem Grebenščikovem a Anatolijem Gunickým. V různých sestavách funguje až do dnešních dnů.



Diskografie:

magnitoalba:

Iskushenie Svyatogo Akvariuma 1973
Menuet Zemledeltsu 1973
Pritchi Grafa Diffuzora 1974
S Toy Storony Zerkalnogo Stekla 1976
Vse Bratya-Sestry 1978

studiová alba:

Sinii Albom 1981
Treugolnik 1981
Elektrichestvo 1981
Akustika 1982
Tabu 1982
Radio Africa 1983
Ikhtiologia 1984
Den’ Serebra 1984
Deti Dekabrya 1985
Desyat’ Strel 1986
Ravnodenstvie 1987
Archive 1991
Russkii Albom 1991 (BG-Band)
Lyubimie Pesni Ramzesa 1993
Library of Babylon 1993
Kostroma Mon Amour 1994
Peski Peterburga 1994
Navigator 1995
Snezhnii Lev 1996
Hyperborea 1997
Kunstcamera 1998
Lilit 1997
Psi 1999
Akvarium. Territoriya 2000
Sestra Haos 2002
Pesni Ribaka 2003
Zoom Zoom Zoom, 2005
Bespechny Russkiy Brodyaga 2006

živá alba:

Aroks & Shter 1982
Desyat Let 1982
Electroshock 1982
BG (stikhi, pesni) 1984
Pis'ma Kapitana Voronina 1993
Vizit v Moskvu 1993
Akvarium na Taganke 1994
Tsentr Tsiklona 1995
Sezon dlya Zmey 1996
Dvadtsat Let Spustya 1996
Akvarium-25, Istoriya 1997
Molitva i Post 1998






oficiální stránka:
www.aquarium.ru

Zpět na SSSR