Ruská hardrocková skupina založená v roce 1983.

Současná sestava:
Konstantin Kinchev - voc
Petr Samoylov - bg
Evgenij Levin - g
Igor Romanov - g
Dmitrij Parfenov - key
Andrej Vdovichenko - dr

Diskografie:

Studiová alba:
Krivozerkalye 1984
Pokolenie X 1985
Energia 1985
Block Ada 1987
Shestoy Lesnichy 1989
Statya 206 chast 2 1989
Shabash 1991
Dlia Teh, Kto Svalilsa s Luni 1993
Chornaya Metka 1994
Jazz 1996
Duren 1998
Solnzevorot 2000
Tanzevat 2001
Seychas Pozdnee, Chem Ti Dumayesh 2003
Izgoy 2005
Stat' Severa 2007

Live:

Acoustics vol.1 1988, Perm
Acoustics vol.2 1985, Leningrad
Acoustics vol.3 1988, Pskov
Acoustics vol.4 1986, Novosibirsk
Sabbath 1990, Moscow,
At Shabolovka 1995, Moscow, Shabolovka
Dance of Siberia on Neva Shores 1997, St-Petersburg, Jubileiny
We Are Together XX years 2003, St-Petersburg, Jubileiny

Kompilace:

Legendy ruskogo roka 1997
Encyklopedija ruskogo roka 2000
13 2003


oficiální stránka:
www.alisa.net

Zpět na SSSR