Kapela založená již v roce 1970.


Diskografie:


Kisstadion '80 Beatrice-LGT-Omega koncertfelvétel 1980
Beatrice '78 - '88 1988
Gyermekkorunk lexebb dalai 1990
Utálom az egész XX. századot 1991
A Beatrice legjobb dalai 1992
Vidám Magyarok 1992
Megkerült hangszalag (Betiltott dalok - 1979) 1993
Ki viszi át 1996
20 éves jubileumi koncert 1998
Vakaroma 1999



Kisstadion '80

Beatrice '78-'88

Gyermekkorunk...

Utálom az...

A Beatrice legjobb

Vidám Magyarok

Megkerült...

Ki viszi át

koncert 1998

Vakaroma




oficiální stránka:
www.beatrice.hu


Zpět na Maďarsko