Sestava:
Istvan Bergendy (sax p org vor arr), Peter Bergendy (fl sax voc), Sandor Hajdu (org p fl voc comp), György Oroszlan (g voc), Norbert Latzin (p org g b voc perc comp arr), Bela Csaky (dr voc), Karoly Gaspar (bg) v pozdějších sestavách: Czaba Debreceni,Bruder Ferenc, Ferenc Demjen (ld-voc g comp lyrics)



Diskografie:


Bergendy, Beat ablak 1971
Bergendy (NDK) 1972
Hétfô (2LP) 1973
Ötödik sebesség 1974
Bergendy (Lengyelország) 1975
Fagypont fölött… 1976
Bergendy Jazz, Fújom a dalt (késôbb Demjén Ferenc szólólemezeként) varsói jazz jamboree koncertlemez, Ljubljanai jazz fesztivál 1977
Rendíthetelen ólomkatona, Bergendy Aranyalbum 1978
Süsü, a sárkány 1980
Süsü újabb kalandjai (2.) /év lemeze/, Én táncolnék veled…! (Tánciskola) 1984
Süsü (3.) 1985
Süsü (4.), Subidubi (Európában elôször védôháló nélkül) 1986
Süsü (5.), Bergendy buli (nemzetközi slágerek) 1987
Mesél a Pesti Broadway 1994
Bergendy Broadway (összes része) 2001



Beat ablak

Bergendy 72

Hétfô (2LP)

Ötödik sebesség

(Lengyelország)

Fagypont...

Bergendy Jazz

Aranyalbum

Süsü 1

Süsü 2

Süsü 3

Süsü 4

Süsü 5

Broadway

Broadway





oficiální stránka:
www.bergendy.hu
oficiální stránka:
www.bergendy.com

Zpět na Maďarsko