ROCK VÝCHODNÍHO BLOKU

aneb něco málo o bigbítu v Maďarsku, NDR, Polsku, SSSR, ČSSR atd.


Populární bulharská rocková kapela založená v roce 1984


Diskografie:


Live (1992)
Feel the life (1993)
Bending the rules (1993)
B.T.R. 1997 (1997)
7 Baladi (1997)
Mečti (1999)
Igrata (2002)
93-04 1 (2004)
93-06 2 (2006)
Deja vu (2008)


oficiální stránka:
www.btr.cc

Zpět na Bulharsko

NOVINKY
BULHARSKO

ČSSR

JUGOSLÁVIE

MAĎARSKO

NDR

POLSKO

RUMUNSKO

SSSR


ZAJÍMAVÉ ODKAZY

Z DOBOVÉHO TISKU

NÁVŠTĚVNÍ KNIHA

BlueBoard.cz