Ruská rocková formace založená v roce 1980 ve městě Ufa


Diskografie:

Svinya na raduge 1982
Kompromiss 1983
Periferiya 1984
Vremya 1985
Ya poluchil etu rol 1988
Ottepel 1990
Plastun 1991
Aktrisa Vesna 1992
Chyorny pyos Peterburg 1993
Eto vsyo 1994
Lyubov 1996
Rozhdyonny v SSSR 1997
Mir nomer nol (SP) 1998
Mir nomer nol 1999
Prosvistela 1999
Metel avgusta 2000
Yedinochestvo I 2002
Yedinochestvo II. Zhivoy 2003
Pesni 2003
Gorod bez okon. Vkhod 2004
Gorod bez okon. Vykhod 2004
Propavshy bez vesti 2005
Prekrasnaya lyubov 2007

oficiální stránka:
www.ddt.ru

Zpět na SSSR