Hardrocková skupina založená v roce 1974 ve městě Miskolc.

Diskografie:

EDDA művek 1. 1980
EDDA művek 2. 1981
EDDA művek 3. 1983
Viszlát Edda 1984
EDDA művek 5. 1985
EDDA művek 6. 1986
Változó idok 1988
Szaga van 1988
Pataky-Slamovits 1989
Gyozni fogunk 1990
Best of Edda 1990
Szélvihar 1991
Szellemvilág 1992
Edda két arca (dupla)1992
Elveszett Illúziók 1993
Karaoke Edda 1994
Lelkünkbol (unplugged) 1994
Sziklaszív 1994
Edda Blues 1995
15. születésnap (dupla) 1995
Edda 20. 1997
Lírák 2. 1997
Best of 1988-98 1998
Nekem nem kell más 1999
Fire & Rain 1999
Örökség 2003



EDDA művek 1.

EDDA művek 2.

EDDA művek 3.

Viszlát Edda

EDDA művek 5.

EDDA művek 6.

Változó idok

Szaga van

Pataky-Slamovits

Gyozni fogunk

Best of Edda

Szélvihar

Szellemvilág

Edda két arca

Elveszett...

Karaoke

Lelkünkbol

Sziklaszív

Edda Blues

15. születésnap

Edda 20.

Lírák 2.

Best of 1988-98

Nekem nem...

Fire & Rain

Örökség 2003




oficiální stránka:
www.edda.hu



Zpět na Maďarsko