Skupina vznikla v roce 1971 ze dvou skupin The Ferm a The ZeGe.Po vydání 6 alb se skupina v roce 1979 rozpadá. Obnovení činnosti přichází v roce 1999.
Sestava:
1973: Istvan Akos ( g perc voc ), Janos Karacsony ( g voc), Gabor Novai ( b comp ), Lajos Reck ( dr), Sandor Revesz ( voc ), + Mikrolied: Magdi Body, Annamaria Herczku, Eva Varsegi.
1975: Sandor Revesz ( voc ), Pota Andras ( dr ), Gabor Novai ( b comp ), Matyas Varkonyi ( p org fl), Karoly Paczari (g voc), Annamaria Herczku (voc), Eva Varsegi (voc), Edit Szigeti (voc).
1977 - 1979: Karoly Horvath ( voc ), Tibor Tatrai (g, Ex-Syrius ), Matyas Varkonyi ( p org fl), Gabor Novai ( b comp ), Pota Andras ( dr )



Diskografie:


Stafetta 1973
Rockin' & Rollin' 1975
General II 1975
Zenegep 1977
Heart of Rock 1978
Piros Picikli 1979
General 1971-1975 1993
Valamit el kell mondanom 1999


Stafetta

Rockin' & Rollin'

General II

Zenegep

Heart of Rock

Piros Picikli

General 1971-75

Valamit el...





oficiální stránka:
www.general2000.hu

Zpět na Maďarsko