Blues rocková skupina vznikla v roce 1978.Jejím zakladatelem je zpěvák László Földes (Hobo).
Sestava 1980: Földes László - voc,Deák Bill Gyula - voc,Kőrös József - g,Szénich János - g, harmonika Póka Egon - bg,Pálmai Zoltán - dr

Diskografie:


Közép-európai Hobo Blues (1980)
Oly sokáig voltunk lenn (1982)
Még élünk (1983)
Vadászat (2LP) (1984)
Esztrád (1986)
Vándor az úton-Jim Morrison dalaival I-II (1987)
Üvöltés (Alen Ginsberggel 1987)
Tiltott gyümölcs I-II (1988)
Csavargók könyve (1988)
Blues az esőben (1989)
Tábortűz mellett (1990)
Kocsmaopera (1991)
Férfibánat (1992)
Kopaszkutya (1993)
Csintalan lányok, rossz fiúk (1994)
Vissza a 66-os úton (1995)
Vadaskert (1996)
A nemek háborúja (1997)
Gyöngy a sárban (2000)
Idegen Tollák(2004)(2CD)



Közép-európai...

Oly sokáig...

Még élünk

Vadászat

Esztrád

Vándor az...

Csavargók könyve

Tiltott...

Blues az esőben

Tábortűz...

Férfibánat

Kocsmaopera

Kopaszkutya

Csintalan lányok

Vissza a...

Vadaskert I

Vadaskert II

A nemek háborúja

Gyöngy a sárban

Idegen Tollák





oficiální stránka:
www.hobo.hu


Zpět na Maďarsko