Divlje Jagode vznikli v roce 1977.O dva roky později jim vychází první album. V současnosti hraje v sestave:Zele Lipovaca-g,voc Pero Galic-voc,Zlatan Čehič-bg,Thomas Balaz-dr






Diskografie:

Divlje Jagode 1979
Stakleni hotel 1981
Motori 1983
Čarobnjaci 1984
Vatra 1985
Wild Strawberries 1987
Konji 1988
Zele - Magic Love 1993
Labude kad rata ne bude 1994
Sto vjekova 1997
Od neba do neba 2003
The Very Best Of 2004
Divlje Jagode Collecton-Box Set(12CD)2006


oficiální stránka:
www.divljejagode.com



Zpět na Jugoslávie