JUVENTUS




Beatová skupina založená v roce 1968.V letech 1968-1977 vyšlo skupině několik singlů,ale žádné LP.Zároveň hráli jako doprovodná skupina zpěvačky Kati Kovács.

Sestava:
1968-1971: Pápay Faragó László (key, voc), Hanka Péter (g), Varga Dénes (bg), Elekes Zoltán (sax), Szigeti György (dr)
1971-1973: Pápay Faragó László (key, voc), Tatrai Tibor (g,), Csomos Peter (g,), Sipos Peter (bg), Faragó Tóth József (dr)
1975: Csomós Péter (g, voc), Dandó Péter (bg), Zdroba Dániel (key), Lifka Mihály (bg), Szalontay Ferenc (bg), Csurgai Attila (dr)
1976-1977: Csomós Péter (g, voc), Szénich János (g), Póka Egon (bg), Csurgai Attila (dr)

Diskografie:


Óriáskerék (1968)SP
Ilyen voltam (1969)SP
Süt a nap / Rozi '69 (1969)SP
Zsíroskenyér / Tavi rózsák (1969)SP
Véget ért egy fejezet / Ilyen voltam (1970)SP
Ha jártál ott / Fehér virág (1971)SP
Da da da, da da da / 24 óra (1971)SP
Aphrodite emlékére / Tedd azt, amit éppen szeretnél (1972)SP
Kék égbolt / Egy pont a térben (1972)SP
Oh, Bangla Desh / Akit felkapott a szél (1972)SP
Lenn a folyónál (1972)SP
Jöjjetek velem (1973)SP
Kapaszkodj (1977)SP
Juventus Együttes - Anthology CD


Zpět na Maďarsko