Maďarská zpěvačka narozená 7.března 1946.Na scénu vstupuje počátkem šedesátých let, kdy zpívá v právě začínající skupině Omega.První sólový singl ji vyšel v roce 1966 a první album v roce 1969.Spolupracuje s Lajosem Illesem a od sedmdesátých let se skupinou Fonograf.

Diskografie:

Volt egyszer egy lány 1969
Jana Koncz 1970 (NDR)
Szerelem 1970
Zsuzsa Koncz 1971 (NDR)
Kis virág 1971
Elünk és meghalunk 1972
Jelbeszéd 1973
Gyerekjátékok 1974
Kertész leszek 1975
Ne vágj ki minden fát! 1975
...elmondom hát mindenkinek... 1976
Koncz Zsuzsa X 1977
Aranyalbum 1967-1973
Valahol 1979
Ich komm und geh mit meinen Liedern 1980 (NDR)
Menetrend 1981 (NDR)
Die lauten Jahren sind forbei 1982 (NDR)
Konczert 1984
Morgenlicht 1984 (Bellaphon)
Újhold 1985
Fordul a világ 1988
Válogatott kislemezek 1966-84
Verslemez III 1989(2001)
Illúzió nélkül 1991
Jubileumi (XXX) koncert 1992
Wie Sag ich'dir 1993 (NDR)
Unplugged 1994
Miénk itt a tér 1995
Ég és föld között 1997
Ne veszítsd el a fejed 1998
Csodálatos világ 1998
Miért hagytuk, hogy így legyen ? 1999
Ki nevet a végén 2002
Egyszerű ez... 2006

Volt egyszer

Jana Koncz

Szerelem

Zsuzsa Koncz

Kis virág

Elünk és meghalunk

Jelbeszéd

Gyerekjátékok

Kertész leszek

Ne vágj ki...

...elmondom hát

Koncz Zsuzsa X

Aranyalbum

Valahol

Ich komm und...

Menetrend

Die lauten Jahren

Konczert

Morgenlicht

Újhold

Fordul a világ

Válogatott ...

Verslemez III

Illúzió nélkül

Jubileumi koncert

Wie Sag ich'dir

Unplugged

Miénk itt a tér

Ég és föld között

Ne veszítsd el...

Csodálatos világ

Miért hagytuk

Ki nevet a végén

Egyszerű ez...



oficiální stránka:
www.konczzsuzsa.hu



Zpět na Maďarsko