Hardrocková skupina založená v Budapesti roku 1975
V roce 2006 vyjde nové album a 9.června se uskuteční koncert na Kisstadionu v Budapesti

Sestava:
Balázs Fecó-voc,key, Fischer László - g,Fekete Tibor - bg,Dorozsmai Péter - dr





Diskografie:


Korál 1980
A tulsó part 1982
Az óceán 1984
IV. (1975-85) Best of 1985
Kőfalak...Aranyalbum 1991
Balázs Ferenc és a Korál 1993
Homok a szélben 1993
Maradj velem 1997 live
Maradj velem - Kisstadion 1997.09.19. DVD 2004



Korál 1980

A tulsó part

Az óceán

Homok a szélben

Maradj velem

Maradj velem DVD




oficiální stránka:
www.koral.hu


Zpět na Maďarsko