Maďarská poprocková zpěvačka narozená 25.10.1944.V šedesátých letech hrála i v několika filmech. Spolupracovala se skupinami Locomotiv GT, V´Moto Rock,Tolcsvay,Gemini aj.

Diskografie:

Diskografie:
Suttogva és kiabálva 1970
Autogram helyett 1972
Kovacs Kati a LGT 1974
Intarzia 1975
Közel a Naphos (LGT)1976
Csendszoro 1977
Kati 1978
Szivemben zengö dal 1979
Tíz 1980
Érj utol 1983
Szerelmes levél indigóval 1985
Kívánságműsor 1986
Szólj rám, ha hangosan énekelek! 1990
A Kovács Kati 1992
Forgószél 1992
Love Game - Vangelis 1492 1996
Édesanyámnak szeretettel 1999
Kincses sziget 2000
Gyere, szeress 2002

Suttogva és...

Autogram helyett

Kati a LGT

Intarzia

Közel a Naphos

Csendszoro

Kati

Szivemben zengö

Tíz

Érj utol

Szerelmes levél...

Kívánságműsor

Szólj rám...

A Kovács Kati

Forgószél

Love Game

Édesanyámnak

Kincses sziget

Gyere, szeress



oficiální stránka:
www.kovacskati.hu



Zpět na Maďarsko