Polská skupina.V letech 1972-1974 působí v sestavě – Jan Błędowski (housle), Maciej Radziejewski (g), Jacek Gazda (bg) a Wojciech Grabiński (dr).Hraje jako doprovodná skupina Niemena.Od roku 1975 pak samostatně.

Sestavy:
1979: Jan Błędowski-housle,Jerzy Kawalec-bg,Leszek Winder-g,Marek Surzyn-dr





Diskografie:
Muzyka Młodej Generacji 1979 MC
Przewrotna samba 1979 SP
Funky 608 D 1980 SP
Czakuś"/"Maszkaron 1980 SP
BLUES ROCK BAND 1980 LP
Ściepka 1981 EP
Rock '81 1982
PACZKA 1982 LP
KRZAK'i 1983 LP
PRZEBOJE PRONIT 1985 LP
OSTATNI KONCERT - RYSZARD SKIBIŃSKI 1987 LP
KRZAK'i 1991 CD
KRZAK No 5 LIVE 1992 CD
PACZKA PLUS 1999 CD
BLUES ROCK BAND LIVE 2000 CD
LIVE IN WALTROP - official bootleg 2002 CD
NIEPOKONANI 2002 CD
BLUES ROCK BAND LIVE 1979 2005 CD
PACZKA PLUS 2 2005 CD
LIVE IN WALTROP 2005 CD
KRZAK No 5 LIVE 2005 CD
KRZAK'i 2005 CD


oficiální stránka:
www.krzak-band.com


Zpět na Polsko