Sestava:




Diskografie:

Polská alba:

Maanam (1981)
O! (1982)
Nocny Patrol (1984)
Mental Cut (1985)
Sie Ściemnia (1989)
Derwisz i Anioł (1991)
Róża (1994)
Łóżko (1996)
Klucz (1998)
Hotel Nirwana (2001)
Znaki Szczególne (2004)

Anglická alba:
Night Patrol (1983)
Totalski No Problemski - Maanam In Concert (1984)
Wet Cat (1985)

Live:
Kminek Dla Dziewczynek (1983)
Czuję Się Świetnie - ścieżka dźwiękowa z filmu (1984)
Live (1988)
Maanamaania (1993)

Kompilace:
Maanam 83/85 (1985)
The Best Of Maanam (1986)
The Best Of... (1986)
Collection (1990)
The Best Of Kora & Maanam vol. I (1991)
The Best Of Kora & Maanam vol. II (1991)
The Singles Collection (1991 + 1995)
Nocny Patrol '91 (1991)
Nie Bój Się (1991)
The Best Of Kora & Maanam - Czerwień (1992)
The Best Of Kora & Maanam - Błękit (1992)
The Best Of Kora & Maanam - Fiolet (1992)
Ballady (1993 + 1995)
Rockandrolle (1997)
Kocham Cię Kochanie Moje (2000)


oficiální stránka:
www.maanam.pl


Zpět na Polsko