První sestava Marsyas 1973-1978

Zuzana Michnová - zpěv, akustická kytara, perkuse Petr Kalandra - zpěv, akustická kytara, foukací harmonika Oskar Petr - zpěv, akustická kytara

Druhá sestava Marsyas 1978-1981

Zuzana Michnová - zpěv, akustická kytara, perkuse Petr Kalandra - zpěv, akustická kytara, foukací harmonika Jiří Vondráček - zpěv, 12-ti strunná kytara, perkuse Pavel Skála - zpěv, akustická a elektrická kytara

Třetí sestava Marsyas 1981-1985

Zuzana Michnová - zpěv, akustická kytara, perkuse Petr Kalandra - zpěv, akustická kytara, foukací harmonika Pavel Skála - zpěv, akustická a elektrická kytara Jaroslav Nejezchleba - zpěv, violoncello, basová kytara, housle později: Jaroslav Petrásek - bicí

Čtvrtá sestava Marsyas 1985-1988

Zuzana Michnová - zpěv, perkuse Petr Pokorný - elektrická kytara David Noll - zpěv, klávesové nástroje Václav Bratrych - saxofon Jiří Veselý - basová kytara Jiří Chlumecký - bicí později: Petr Michalík - basová kytara Pavel Pulkert - bicí

Pátá sestava 2004-

Zuzana Michnová - zpěv Pavel Skála - zpěv, akustická a elektrická kytara Jaroslav Nejezchleba - zpěv, violoncello, basová kytara, housle Jiří Vondráček - zpěv, 12-ti strunná kytara, perkuse Jiří Charypar – kytara Jiří Zelenka – bicí

Diskografie:
Marsyas 1978
Kousek přízně 1982
Jen tak 1983
V přítmí 1989
Marsyas 1978-2004 2004


oficiální stránka:
www.marsyas.cz



Zpět na Československo