Nejslavnější maďarská skupina Omega byla založena v roce 1962 v Budapešti


Diskografie:

maďarská studiová alba:
TROMBITÁS FRÉDI ÉS A RETTENETES EMBEREK 1968
10.000 LÉPÉS 1969
ÉJSZAKAI ORSZÁGÚT 1970
ÉLŐ OMEGA 1972 (Nová verze 200 ÉVVEL AZ UTOLSÓ HÁBORÚ UTÁN 1998)
OMEGA 5 1973
OMEGA 6 - NEM TUDOM A NEVED 1975
OMEGA 7 - IDŐRABLÓ 1977
OMEGA 8 - CSILLAGOK ÚTJÁN 1978
GAMMAPOLIS 1979
OMEGA XI 1982
OMEGA 12 - A FÖLD ÁRNYÉKOS OLDALÁN 1986
OMEGA XIII - BABYLON 1987
TRANS AND DANCE 1995
OMEGA XV - EGY ÉLETRE SZÓL 1998
OMEGA XVI - EGI JÉL 2006

Live:
ÉLŐ OMEGA KISSTADION '79 1979
KISSTADION 80 - Omega /Locomotiv GT/Beatrice 1981
JUBILEUMI KONCERT 1983
NÉPSTADION 1994 OMEGAKONCERT No. 1 VIZESBLOKK 1994
NÉPSTADION 1994 OMEGAKONCERT No. 2 SZÁRAZBLOKK 1994
AZ OMEGA ÖSSZES KONCERTFELVÉTELE 1. / ÉLŐ (BLUE) 1995
AZ OMEGA ÖSSZES KONCERTFELVÉTELE 2. / 25 YEARS (RED) 1995
NÉPSTADION 1999 1999
NAPOT HOZTAM, CSILLAGOT 2004

anglická alba:

OMEGA RED STAR FROM HUNGARY 1968
OMEGA I 1973
200 YEARS AFTER THE LAST WAR 1974
OMEGA III 1974
OMEGA 1975
THE HALL OF FLOATERS IN THE SKY 1975
TIME ROBBER 1976
ON TOUR 1977
SKYROVER 1978
GAMMAPOLIS 1979
LIVE AT THE KISSTADION 79 1979
BEST OF OMEGA 1980
BEST OF OMEGA VOL 2 1981
WORKING 1981
HIGHLIGHTS 1994
BEST OF... THEIR GREATEST HITS FROM THE SIXTIES IN ENGLISH 1994
TRANSCENDENT 1996


oficiální stránka:
www.omega.hu
neoficiální stránka:
www.gammapolis-omega.de


Zpět na Maďarsko