Maďarskou heavy metalovou legendu Ossian založil zpěvák Endre Paksi po svém odchodu za skupiny Pokolgép v roce 1985


Diskografie:

demo '86 Demo, 1986
demo '87 Demo, 1987
Acelsziv (Heart of Steel) LP 1988
Felre az Utbol (Out of My Way) LP1989
A Rock Katonai (Soldiers of Rock) LP 1990
Iteletnap (Judgement Day) LP 1991
1986-1992 Best of 1992
Kitores (Eruption) LP 1992
Emberi Dolgok (Human Things) LP 1993
Keresztut (Crossroads) LP 1994
Az Utolso Lazado (The Last Hellraiser) EP1998
Koncert Live album 1998
Femzene (Metal Music) LP 1999
Gyujtopontban (At the Flashpoint) LP 2000
Titkos Unnep (Secret Holiday) LP 2001
Arnyekbol a Fenybe (From Shadows to Light) LP 2002
Hangeromu (Sound Machine) LP 2003
Tuzkeresztség (Baptism of Fire) LP 2004
A szabadság fantomja (The Phantom of Freedom) LP 2005
Örök Tűz 2007



oficiální stránka:
www.ossian.hu

Zpět na Maďarsko