Pandora´s Box založili v roce 1980 bývalí členové P.Mobilu Sándor Bencsik a István Cserháti. Na prvním albu zpívá Miklós Varga společně s Gyulou Vikidálem.Na dalších dvou už Vikidál sám. V roce 1986 kapela končí.Cserháti obnovuje P.Box s novými členy v roce 2001. Stihnou vydat dvě alba,ale 21.8.2005 Cserháti umírá.Na jeho místo nastupuje mladý klavesák Kristián Szabó a P.Box pokračují dál.



Diskografie:


P.Box (LP) 1981
Kö Kövön (Raising Hell) (LP) 1983
Omen (LP) 1985
Újra Nyitva (EP) 2001
English promo (EP) 2002
Reményre Ítélve (LP) 2002
Vágtass velünk ! Live album, 2004
Vágtass velünk ! DVD 2004
Pangea (LP) 2005



P.Box 1981

Kö Kövön 1983

Omen 1985

Újra Nyitva 2001

Reményre Ítélve 2002

Vágtass velünk! 2004

Vágtass velünk! DVD


Pangea 2005







oficiální stránka:
www.pbox.hu

Zpět na Maďarsko