Skupina Piramis byla založena v roce 1973.
26.prosince 2006 Piramis opět po 14 letech koncertují v Budapesti.
Sestava:
Lajos Som (b), Sandor Revesz (voc), Peter Gallai (keyb), Miklos Köves (dr), Janos Zavodi (g)


Diskografie:


Piramis 1 1977
Piramis 2 1978
Piramis 3 1979
A Nagy Buli (live) 1979
Piramis 1980
english Erotika 1981
Exclusive 1981
english Plusz 1982
Exclusive 1992
Piramis - Szeress!- 1992
live Szeress!(Budapest Sportcsarnok 1992.december 29.) DVD 1992
Best Of Piramis 2006



Piramis 1

Piramis 2

Piramis 3

A Nagy Buli

Piramis 1980

Erotika

Exclusive

Plusz

Szeress!

Szeress! DVD

Best Of




oficiální stránka:
www.piramis.hu

Zpět na Maďarsko