Hardrocková formace založená již v roce 1973 v Miskolci. Kapelou prošel například pozdější zpěvák Dinamitu a P.Box Gyula Vikidál, nebo klávesák István Cserháti-zakladatel P.Box a kytarista Sándor Bencsik - později rovněž P.Box. P.Mobil se v polovině osmdesátých let odmlčel a jejich návrat přišel až v letech devadesátých.
Současná sestava:
Lóránt Schuszter-bandboss,Gábor Németh- dr,Egon Benedek Póka-bg, Joe Rudán-voc ,Vilmos Sárvári-g ,Ferenc Tornóczky-g


Diskografie:


Mobilizmo 1981
Heavy Medal 1983
Honfoglalás 1984
Worst of P.Mobil Live 1994
Ez az élet, Babólcsai néni 1994
Rest of P.Mobil 1995
Memory album of Sándor Bencsik 1997
Kutyából szalonna 1998
Színe - java PartI. Best of 1999
Az "elsö" nagylemez 1978 Live 1999
Honfoglalás DVD, 2002
Magyar fal DVD, 2004



oficiální stránka:
www.pmobil.hu

Zpět na Maďarsko