Hardrocková skupina založená v roce 1978

Sestava:
Bora Đorđević(voc),Miša Aleksić(bg),Vicko Milatović(dr),Vidoja Džindžer Božinović(g),Zoran Ilić(g),Vlada Barjaktarević(key)






Diskografie:

Kost u grlu 1979
Pokvarena mašta i prljave strasti 1981
Mrtva priroda 1981
U ime naroda 1982 live
Buvlja pijaca 1982
Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju 1984
Istina 1985
Osmi nervni slom 1986
Ujed za dušu 1987
Riblja Čorba 10 1988 kompilace
Priča o ljubavi obično ugnjavi 1988
Koza nostra 1990
Labudova pesma 1992
Zbogom Srbijo 1993
Ostalo je ćutanje 1996
Treći srpski ustanak 1997 kompilace
Beograd, uživo `97-1 a 2" 1997
Vol.12 Najbolje
Vol.2 Od najboljeg bolje
Ovde 2003
1994-2004 kompilace 2004


Zpět na Jugoslávie