SILLY




Sestava:
Tamara Danz (voc, ex-Krüger Band, Oktoberklub), Thomas Fritzsching (g), Mathias Schramm (bg, ex-College Formation), Ulrich Mann (keyb), Manfred Kusno (Keyb), Michael Schafmeier (dr)




Diskografie:
Tanzt keiner Boogie ? 1981
Mont Klamott 1983
Liebeswalzer 1985
Bataillon d’amour 1986
Februar 1989
Hurensöhne 1993
Paradies 1996
bye bye...best of silly vol. 1 1996
P.S. ..best of silly vol.2 1997
Traumteufelrensöhne 1999


oficiální stránka:
www.sillyhome.de
neoficiální stránka:
www.trish.de/silly/silly_de.html
neoficiální stránka:
www.silly.de.vu


Zpět na NDR