SMAK vznikli v roce 1971 ve městě Kragujevac.Poprvé se rozpadli v roce 1981.O pět let později se dali znovu dohromady .

Sestava 1975:
Radomir Mihajlovic Tocak(g),Slobodan Stojanovic (dr),Zoran Milanovic (bg),Boris Arandjelovic(voc),Miki Petkovski (key)







Diskografie:

Smak 1975
Crna Dama 1975
Plava pesma-Best of 1977. kompilacija)
Black Lady 1978
Stranice naseg vremena 1978
Rok Cirkus 1980
Zasto ne volim sneg 1981
Smak 86 1986
Smak retrospektiva 1992 kompilace
odLIVEno 1992
The Pages Of Our Time 1992
Bioskop Fox 1995
The Best Of Smak 1996
Live without audience 1997 (2CD)
Egregor 1999
Istorija Boxset 2001
3. Mart 2000. Kragujevac Klub Live 2002


oficiální stránka:
www.smak.org.yu



Zpět na Jugoslávie