Maďarská skupina hrající progresívní rock byla založena v roce 1980

Sestava:

Erdész Róbert - key (1980-)
Kollár Attila - flute (1980-)
Gömör László - dr(1982-)
Pócs Tamás - bg (1982-)
Kisszabó Gábor - bg (1980-1982,1995-)
Bogdán Csaba - g (1981-1982,1995-)

bývalí členové:

Rauschenberger Ferenc - dr (1981-1982)
Seres Attila - bg (1980)
Tóth Vilmos - dr(1980-1981)
Cziglán István - g(1980-1998)


Diskografie:


Solaris (SP)1980
Counterpoint (SP) 1981
Marsbéli Krónikák (LP) 1984
SOLARIS 1990 (2LP,2CD), 1990/1996
Live in Los Angeles (2CD), 1996
Nostradamus: Próféciák könyve (CD), 1999
Solaris archív 1. - Back to the roots... (Az első idők...) (CD), 2000
Solaris archív 2. - NOAB (CD), 2005



Marsbeli kronikák

Solaris 1990

Los Angeles

Nostradamus

archív 1.

archív 2.




oficiální stránka:
www.solaris.hu

Zpět na Maďarsko