Slovenská skupina založená v roce 1980 v Martině Dušanem Antalíkem a Ivanem Válkem. První album vychází v roce 1988 už se zpěvákem Paľem Haberom,který přišel do skupiny nedlouho předtím.Album má obrovský úspěch,stejně jako následující alba a koncerty. Po pátém albu si Team dává v roce 1994 pauzu.Ovšem další album Voľná zóna vychází až v roce 1997 bez Habery(zpívá Roman Révai).Návrat v původní sestavě přichází až v roce 1999. Od té doby Team vydává úspěšná alba a koncertuje po velkých halách hlavně v Čechách.

Sestava:
Pavol Habera-kytara,zpěv Dušan Antalík–kytara Ivan Válek-baskytara Milan Dočekal–klávesy Ivan Marček–bicí Juraj Tatár-klávesy

Diskografie:
TEAM 1 1988
TEAM 2 - Prichytený pri živote 1989
TEAM 3 1990
TEAM 4 1991
TEAM 5 1993
TEAM 6 - Voľná zóna 1996
TEAM 7 - 7edem 2000
TEAM 8 - Mám na teba 2002
TEAM - Live in Praha 2003
TEAM X 2004


oficiální stránka:
www.team-online.sk



Zpět na Československo