Blackmetalová legenda založená v roce 1977 Otou Herešem






Sestava 2005:
Vlasta Henych - bg,voc Ota Hereš- g,voc Radek Sladký -dr

Diskografie:
666: Nekrofilia 1983
Witchhammer (demo) 1987
Törr Gang Live '89 (demo) 1989
Masturbace mozku (demo) 1989
Rockmapa (sampler) 1989
Armageddon /Válka s nebem (SP)1989
Kladivo na čarodějnice / Kult ohne (SP) 1989
Armagedon 1990
Institut klinické smrti 1991
Death Metal Session (sampler) 1991
Chcípni o kus dál 1992
Kladivo na čarodějnice (nulté album) 1993
Morituri te Salutant 1996
Törr Tour Live '96 (VHS)1996
Live 1997
Gallery (2CD) 1999
Tanec svatýho víta 2000
Made In Hell 2003
Made In Lucerna (DVD)bootleg 2004
Live 2000 (DVD)bootleg 2004
Törritorium 2006


oficiální stránka:
www.spv.cz/torr



Zpět na Československo