Obsazení:

Maďarský zpěvák se narodil 4.12.1956 v Budapesti.Působil ve skupinách Grog a Zenit. První album na kterém zpívá je debut P.Box.Poté působí se svám V.M. Bandem a skupinou Safari. Od roku 1990 vydává sólová alba.Od roku 1983,kdy zpíval v rockovém muzikálu István a Király působí i na této scéně

Diskografie:

P.Box - P.Box 1981
Safari - That was then, this is now 1982
V.M. Band - Európa 1983
V.M. Band Játék, szenvedély 1986
Varga Miklós Otthonról hazafelé 1990
Varga Miklós A Rockoperaház fantomja 1991
Varga Miklós Csak egy dallam 1994
Varga Miklós Van remény?! 1995
Varga Miklós Himnusztöredékek 1996
Varga Miklós Hazatérés 1999
Varga Miklós - Kormorán Magyar ballada 2003
Varga Miklós - Csemetekert 2004
Varga Miklós - Vad volt és szabad 2006

P.Box 1981

Játék, szenvedély

Otthonról hazafelé

Csak egy dallam

Himnusztöredékek

Hazatérés

Kormorán

Csemetekert

Vad volt és...


oficiální stránka :
www.vargamiklos.hu


Zpět na Maďarsko