Zpěvák narozený v roce 1952.Před působením v P.Mobilu(1974-79)zpíval ve skupinách Iris,Gemler,Gesarol.Pannónia a Pop. V roce odchází z P.Mobilu a spolu s bývalými členy Skorpia zakládá Dinamit. Nazpívá s nimi 2 alba a odchází do P.Box,kde působí až do roku 1986. Poté působí v divadle,muzikálech,projektu MHV a vydává sólová alba.

Diskografie:

Dinamit I. 1980
Dinamit A Híd 1981
P.Box P.Box 1981
P.Box Kö Kövön 1983
P.Box Omen 1985
Vikidál Szólo 1985
MHV (Menyhárt-Homonyik-Vikidál) Ébresztő 1989
MHV In the U.S.A. 1991
Maradsz, aki voltál 1991
Plusz 1992
MHV Bölcsőtől a sírig 1995
Féltett kincseim 1998
P.Mobil Az "elsö" nagylemez 1978 Live 1999

Dinamit I.

A Híd

P.Box 1981

Kö Kövön

Omen

Vikidál Szólo

Ébresztő

In the U.S.A.

Maradsz, aki

Plusz

Bölcsőtől a sírig

Féltett kincseim

1978 Live



oficiální stránka :
vikidal-gyula.freeweb.hu


Zpět na Maďarsko