Sestava:
1978-1984:Demjén Ferenc - ének, basszusgitár, ütőhangszerek Herpai Sándor - dob Lerch István - ének, billentyűs hangszerek, szájharmonika Menyhárt János - gitár, ütőhangszerek, vokál


Diskografie:


V' Moto-Rock I. 1978
V' Moto-Rock II. 1979
Gyertyák 1982
Garázskijárat 1984
Best of(english)1984
V' Moto-Rock V. 1986
A fény felé 1987
Best of V' Moto-Rock 1991
Várj, míg felkel majd a nap/Best of V'Moto-Rock 1994
Motor boogie 1977-1987



I.

II.

Gyertyák

Garázskijárat

Best of

Motor boogie





oficiální stránky Ference Demjéna:
www.demjen.dunantulinaplo.hu


Zpět na Maďarsko