Poprocková zpěvačka narozená 14.12. 1947 v Budapesti.Na začátku sedmdesátých let spolupracovala s Locomotiv GT a Skorpio.

Diskografie:

Ha Fiú Lehetnék 1970
Zalatnay 1971
Álmodj velem 1972(s Locomotiv GT)
Fák, Virágok, Fény 1998
Hadd mondjam el 1973
Szeretettel 1975
Színes trikó, kopott farmer 1976
Minden szó egy dal 1978
Tükörkép 1980
Nem vagyok én apáca 1985
Privát levél 1988
Ave Maria 1989
Best Of Zalatnay Sarolta 1994
Mindig kell egy barát 1995
Fák, virágok, fény 1998
Zalatnay [CD] 2000
Ha fiú lehetnék [CD] 2000
Cini vagyok


Zpět na Maďarsko